• Anouk Möller

Hoe een psychocoach jou kan helpen je doelen te behalen.

Bijgewerkt: 2 mrt 2020


Naar een psychocoach gaan is voor steeds meer mensen gewoon iets wat hoort bij goed voor jezelf zorgen. Net als dat je regelmatig naar de kapper of schoonheidsspecialist gaat, hoort af en toe een gesprek met je psychocoach er ook gewoon bij. Voor sommige is deze stap toch nog groot. Vooral als je nog niet zo goed weet wat je van psychocoaching kunt verwachten. Dus speciaal voor deze mensen heb ik even op een rijtje gezet hoe mijn psychocoaching jou kan helpen:

Je kunt spuien over ALLES!

Een psychocoach is een vertrouwenspersoon. Hierdoor krijg je alle ruimte om al je dromen, twijfels en angsten te delen. Zelfs al heb je vrienden en familie die je in vertrouwen kan nemen, is het soms prettig om met iemand te praten die buiten je leven staat. Je uiten bij een coach alleen al, kan een hele opluchting zijn. Maar dit is lang niet het enige voordeel die je uit psychocoaching kan halen.

Een psychocoach ziet dingen die jijzelf niet ziet. Dit geeft nieuwe inzichten waarmee jij vooruit kan. Soms zie je de knelpunten beter wanneer je de situatie van een afstandje bekijkt, en dat kan een coach nou net voor jou doen. Doordat ik jou verhaal hoor vanuit een objectieve houding en afstand kan ik vaak sneller zien waar de kern van het probleem zit dan jij (omdat je er middenin zit!). Gek genoeg, blijkt de oplossing dan altijd helemaal niet zo ver weg als het lijkt. Dat is dus al een geruststelling;)

Een coach oordeelt niet. Niks is gek, goed of fout. Het gaat erom wat werkt voor jou! Wat effectief is in je leven behoudt je of ga je meer doen en wat niet (meer) effectief is gooi je uit je leven. Ik heb een hele hoop kennis en handvaten zodat dit je lukt.

Je leert jezelf beter kennen. Ik heb veel kennis over hoe emoties en hersenen werken die zorgen voor ons gedrag. Door jou hier ook meer over te leren en handvaten te geven om dit te gaan managen kun je veel meer bereiken dan je denkt!

Ik kan nog wel even doorgaan over op welke manieren een psychocoach nuttig is, maar het beste kan je dat doen door het te ervaren! Ben je enthousiast geworden?! Kijk dan snel op mijn website voor meer informatie over Vitamin me psychocoaching.


46 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Dan kun je mij mailen naar:

E: anoukmoller@vitaminme.nl

Anouk Möller MSc.

Vitamin me Voedingspsycholoog & Psychocoach

Praktijk: Hillegommerdijk 417, Beinsdorp

             

​​

Naam *

E-mailadres *

Onderwerp

Bericht

Er wordt veilig omgegaan met uw persoonsgegevens, lees de privacyverklaring hier. 

Volg Vitamin me ook op:
  • Instagram
  • Facebook
unnamed.png

BTW-ID: NL002237703B80