• Anouk Möller

De beste podcasts over persoonlijke ontwikkeling.

Als psycholoog ben ik natuurlijk gek op persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het interessant om verschillende visies te horen over mindset, gezondheid en je doelen behalen.


Mijn hele leven lees ik al veel boeken maar sinds een jaartje ben ik ook naar podcasts gaan luisteren. Dit kan je namelijk gewoon luisteren terwijl je het huishouden doet, aan het hardlopen bent of in de auto zit en dat is wel zo handig.


Inmiddels heb ik een paar fijne podcasts ontdekt. Ik ben altijd erg blij met nieuwe podcast tips dus deel ik hier die van mij met je.


Lees ook: De 5 fases van gedragsverandering.Top 4 podcasts:


100% inspiratie podcast van Thijs Lindhout:

Hij bespreekt vanuit allerlei invalshoeken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Soms gaat het over gezondheid, soms over mindset, over ondernemen, maar ook inspirerende verhalen van anderen komen langs.


De Kim Munnecom podcast:

Deze podcast gaat vooral over de wet van aantrekking en hoe je deze kunt toepassen om dit voor je te laten werken. Voor sommige zal dit ‘te zweverig’ lijken maar Kim kan het echter heel praktisch en nuchter uitleggen. Veel van de podcasts zijn gericht op ondernemers maar de mindset die erachter zit kun je eigenlijk voor elk doel gebruiken.


De liefde voor lopen podcast:

Veel van de podcasts gaan over mindset, technieken en ervaringen met hardlopen. Dit is vooral interessant voor hardlopers maar veel informatie gaat ook over gezondheid en mindset in het algemeen. Ben jij geen hardloper maar wil je dit wel gaan dan? Dan zal deze podcast je zeker gaan motiveren. Het zijn eigenlijk hele relaxte gesprekken tussen een aantal hele gewone mensen over je mindset bij het hardlopen, hoe zij hardlopers zijn geworden, afgevallen zijn en hoe zij het leuk houden voor zichzelf. Ook gezondheid in zijn algemeen komt langs.


Kukuru podcast (Giel Beelen)

In deze podcast interviewt Giel Beelen allerlei bekende en onbekende mensen over hoe zij in het leven staan, hoe zij hun doelen behalen en het beste uit zichzelf halen.


Lees ook: In 4 stappen van frustratie naar acceptatie.


Wie weet zit er een leuke podcast voor je bij. Luister jij ook podcasts? Zo ja, dan hoor ik natuurlijk ook graag jouw tips!


116 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven