Vitamin me 

Psychocoaching

Vitamin me staat voor goed voor jezelf zorgen = goed voor anderen zorgen. Merk jij dat je uit balans bent en wil je hier aan werken? Dan ben je bij psychocoaching Vitamin me aan het juiste adres. Deze coaching helpt jou uit te zoeken hoe en wat je wil veranderen om weer in balans te komen. 

"Iemand die je van een afstand in je leven laat kijken, ziet soms meer dan degene die er midden in zit" 

Lichaam, geest en gedrag beïnvloeden elkaar. Daarom wordt er tijdens de coaching naar alledrie gekeken en krijg je zowel praktische als psychische handvaten om beter in balans te komen met snel resultaat. 

Woon je niet in de buurt? Dan is de online coaching passend voor jou. 

Lees meer over wat psychocoaching voor jou kan doen!

Stress
Met Vitamin me coaching ontdek je wat er nodig is om meer ontspannen door het leven te gaan.
?
Je weet niet zo goed waar het aan ligt, maar je zit niet lekker in je vel. Vitamin me helpt je te ontdekken waar de sleutel ligt.
Voedingspsychologie
Is je voeding uit balans en heeft dit een psychologische oorzaak? Vitamin me helpt je een gezonde relatie met voeding te krijgen.
Onzekerheid
Vitamin me helpt je in je kracht te komen en je angsten te overwinnen.
Goal-setting
Je hebt bepaalde doelen voor jezelf gezet en je wil een coach om deze met succes te behalen!
Somber
Heb je geen plezier meer in de dingen waar je vroeger blij van werd? Vitamin me helpt jou je vreugde weer te vinden.
Show More

Wat klanten zeggen

Marijne, 46 jaar

Altijd al ben ik zwaarder geweest dan gemiddeld en nooit heb ik koken en eten leuk gevonden. Voor mijn gevoel stond ik nu echter op een keerpunt in mijn leven en wilde ik in elk geval niet nog zwaarder worden. Via via had ik gehoord dat Anouk hiermee kon helpen. Tijdens de eerste paar sessies werd het al duidelijk. Het is een combinatie van mindset enerzijds en kennis over wat je beter kunt eten anderzijds. En dat is precies de kracht van de coaching van Anouk! Ze helpt met beide op een praktische en respectvolle manier. Dankzij haar tips en adviezen ben ik van maat 42 naar maat 36 gegaan! Net zo fijn is dat ik eten en het bereiden leuk ben gaan vinden. Anouk heeft me overigens ook goed geholpen met andere dingen waar ik mee worstelde. Ik zit veel lekkerder in mijn vel én mind. Dit was het beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb!

Anoniem, 27 jaar

Bij Vitamin me heb ik geleerd om anders te kijken naar mijn problemen en gedachtes. Hierdoor ben ik sterker komen te staan en durf ik meer voor mijzelf en mijn gevoelens te kiezen. Ook probeer ik meer rekening te houden met wat ik wil en waar ik achter sta zonder dat ik dit doe voor iemand anders zijn/haar plezier. Tijd nemen voor jezelf en soms alleen zijn is goed en hierdoor kan ik mijzelf dan opladen. Al met al heb ik nieuwe inzichten waardoor ik anders op bepaalde zaken kan kijken. 

Anoniem, 26 jaar

Ik zocht een lifecoach waar ik mijn ei bij kwijt kan en mij tips en adviezen kan geven om het leven positiever in te zien.

Ik ervaar de gesprekken met Anouk als relaxed, fijn en behulpzaam. Ook al kan ik heel fijn praten met mijn hechte familie toch vind ik het fijn om met iemand te praten die overal buiten staat. Voor mij persoonlijk werkt het heel goed omdat Anouk het ook betrekt op mijn dagelijkse activiteiten n.a.v. mijn verhalen, zo kan 

ik het herbeleven in mijn hoofd en vervolgens het anders benaderen of opvatten.

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Dan kun je bellen, appen of mailen naar:

 

T: 06-53842328

E: anoukmoller@vitaminme.nl

Anouk Möller MSc.

Vitamin me Voedingspsycholoog & Psychocoach

Praktijk: Hillegommerdijk 417, Beinsdorp

             

​​

Volg Vitamin me ook op:
  • Instagram
  • Facebook
unnamed.png

BTW-ID: NL002237703B80