Even voorstellen

Ik ben Anouk Möller, de voedingspsycholoog en psychocoach achter Vitamin Me. Ik ben 29 jaar en kom uit Haarlem. Ik woon hier samen met mijn zoontje en mijn man. 

Wat is mijn achtergrond?

Ik heb mijn bachelor in de Psychologie en mijn master in de Gezondheidspsychologie behaald op de Universiteit van Leiden. Met deze master heb ik alles geleerd over de psychologie achter gedragsverandering en hoe wij mensen dit voor elkaar kunnen krijgen. 

MGP_7322.jpg

Hoe is Vitamin me ontstaan?

In mijn tienertijd heb ik persoonlijk ervaren hoe het is om te kampen met eetproblemen én er vanaf te komen. Omdat ik anderen dit ook gun ben ik mij na mijn psychologiestudie gaan specialiseren in Voedingspsychologie. Mijn eigen ervaring en kennis heb ik gebundeld en hier is het voedingspsychologietraject uit ontstaan. Nu kan ik met trots zeggen dat al vele mensen dit traject met succes afgerond hebben en hun oude eetpatronen doorbroken hebben. 

Ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt bij mij en dat wij een goede match zijn.

 

Daarom kun je gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Dit doen we laagdrempelig via een belafspraak van een half uurtje. Hierin kan jij al je vragen stellen en kun je kijken of dit traject echt bij jou past.

 

Als het niet goed voelt; geen probleem. Als het wel goed voelt; dan weet ik zeker dat dit traject superwaardevol voor je gaat zijn. 

Dit wil ik je nog zeggen...