top of page

Even voorstellen

Ik ben Anouk Möller, voedingspsycholoog bij Vitamin me. Ik begeleid het online programma 'Reset your foodbrain' en werk 1-op-1 op de praktijk in Nieuw-Vennep.  

 

Ik ben 31 jaar en kom uit Haarlem. Ik woon hier samen met mijn man en 2 zoons.

 

Ik heb mijn bachelor in de Psychologie en mijn master in de Gezondheidspsychologie behaald op de Universiteit van Leiden. Met deze master heb ik alles geleerd over de psychologie achter gedragsverandering.

MGP_7322.jpg

Door mijn ervaringen met eetstoornissen weet ik hoe het is om te kampen met eetproblemen én er vanaf te komen. Ik heb in die tijd ook gemerkt dat de hulp die je krijgt bij eetproblemen beter kunnen. Hiermee was het zaadje geplant van Vitamin me. Na mijn psychologiestudie ben ik mij verder gaan verdiepen in voedingspsychologie. Deze kennis en mijn ervaringen zet ik in om mensen te helpen aan een gezonde relatie met voeding en met zichzelf. Dit doe ik inmiddels al 5 jaar met veel plezier. 

DSC00695.jpg

Ik ben Lolotte Schimmel, 31 jaar en woon samen met mijn vriend in Utrecht. Als je een 1-op-1 traject online wilt volgen, kom je bij mij terecht. 

 

Na mijn bachelor Psychologie heb ik mijn master Klinische psychologie behaald. Als psycholoog heb ik mensen geholpen van hun verslaving af te komen en jongvolwassen met autisme begeleid in hun ontwikkeling. 

Ik ben als voedingspsycholoog gaan werken, omdat ik zelf ervaring heb met eetproblematiek en denk dat er veel mensen zijn die niet de juiste hulp kunnen vinden. Dat is hartstikke zonde. Ik wil graag op een laagdrempelige manier mijn kennis en ervaring inzetten om mensen te helpen aan een gezonde relatie met voeding en zichzelf. 

"Wij geloven niet in 'geen discipline'.

Wij geloven in het niet hebben van de juiste kennis en support".
Dit willen We je nog zeggen...

Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt bij ons en dat wij een goede match zijn.

 

Daarom kun je gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Dit doen we laagdrempelig via een belafspraak van een half uurtje. Hierin kan jij al je vragen stellen en kun je kijken of dit traject echt bij jou past.

 

Als het niet goed voelt; geen probleem. Als het wel goed voelt; dan weten wij zeker dat dit traject superwaardevol voor je gaat zijn. 

anouk%20bellen_edited.jpg
bottom of page