Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Dan kun je bellen, appen of mailen naar:

 

T: 06-53842328

E: anoukmoller@vitaminme.nl

Anouk Möller MSc.

Vitamin Me Voedingspsycholoog & Psychocoach

Praktijk: Hillegommerdijk 417, Beinsdorp

             

​​

Volg Vitamin me ook op:
  • Instagram
  • Facebook
unnamed.png

BTW-ID: NL002237703B80

Over mij

Hi!

Ik ben Anouk Möller, de voedingspsycholoog en psychocoach achter Vitamin Me. 

Hoe is Vitamin Me ontstaan? Ik heb mijn bachelor in de Psychologie en mijn master in de Gezondheidspsychologie behaald. Al tijdens mijn studie is het idee van Vitamin Me ontstaan. 

In mijn tienertijd heb ik persoonlijk ervaren hoe het is om te kampen met eetproblemen en er vanaf te komen. Omdat ik anderen dit ook gun ben ik mij na mijn psychologiestudie gaan specialiseren in Voedingspsychologie. 

Over de praktijk

Eetproblemen kunnen behoorlijk hardnekkig zijn en grote mentale gevolgen hebben. Schaamte voor je lichaam, schuldgevoelens bij het eten en zelftwijfel kunnen je ontzettend belemmeren. Vaak is een diëtist dan niet voldoende om je eetgedrag te veranderen. Met mijn behandeling kan ik je helpen door te beginnen bij de kernoorzaak van gedrag: de psyche. Samen onderzoeken we welke domeinen in verband staan met  jouw eetgedrag en hoe je deze kunt aanpakken. 

​Tijdens de behandeling gaat het naast voeding daarom ook over andere dingen zoals stressmanagement, relaties, werk, omgaan met emoties, onzekerheid etc. Daarom zijn mensen waarbij deze klachten niet eet-gerelateerd zijn bij mij ook welkom. 

 

Ik behandel geen boulimia of anorexia, maar bepaalde symptomen hiervan kunnen wel bij mijn klanten voorkomen. 

Voor meer informatie kun je mij altijd vrijblijvend bellen, mailen of appen! Ieder mens is uniek en ik bespreek graag met je wat ik in jouw situatie zou kunnen betekenen.