Even voorstellen

Ik ben Anouk Möller, voedingspsycholoog van Vitamin Me. Ik ben 30 jaar en kom uit Haarlem. Ik woon hier samen met mijn man en 2 zoons.

Wat is mijn achtergrond?

Ik heb mijn bachelor in de Psychologie en mijn master in de Gezondheidspsychologie behaald op de Universiteit van Leiden. Met deze master heb ik alles geleerd over de psychologie achter gedragsverandering.

MGP_7322.jpg

Hoe is Vitamin me ontstaan?

Door mijn ervaringen met eetstoornissen weet ik hoe het is om te kampen met eetproblemen én er vanaf te komen. Ik heb in die tijd ook gemerkt dat de hulp die je krijgt bij eetproblemen beter kunnen. Hiermee was het zaadje geplant van Vitamin me. Na mijn psychologiestudie ben ik mij verder gaan verdiepen in voedingspsychologie. Deze kennis en mijn ervaringen zet ik in om mensen te helpen aan een gezonde relatie met voeding en met zichzelf. Dit doe ik inmiddels al 5 jaar met veel plezier. 

"Ik geloof niet in 'geen discipline'.

Ik geloof in het niet hebben van de juiste kennis en support".
Dit wil ik je nog zeggen...

Ik vind het belangrijk dat jij je prettig voelt bij mij en dat wij een goede match zijn.

 

Daarom kun je gratis en vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek maken. Dit doen we laagdrempelig via een belafspraak van een half uurtje. Hierin kan jij al je vragen stellen en kun je kijken of dit traject echt bij jou past.

 

Als het niet goed voelt; geen probleem. Als het wel goed voelt; dan weet ik zeker dat dit traject superwaardevol voor je gaat zijn. 

anouk%20bellen_edited.jpg