Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Dan kun je bellen, appen of mailen naar:

 

T: 06-53842328

E: anoukmoller@vitaminme.nl

Anouk Möller MSc.

Vitamin Me Voedingspsycholoog & Psychocoach

Praktijk: Hillegommerdijk 417, Beinsdorp

             

​​

Volg Vitamin me ook op:
  • Instagram
  • Facebook
unnamed.png

BTW-ID: NL002237703B80

Vitamin me

Voedingspsychologie

Eetproblemen kunnen behoorlijk hardnekkig zijn en grote mentale gevolgen hebben. Schaamte voor je lichaam, schuldgevoelens bij het eten en zelftwijfel zijn enkele voorbeelden hiervan. Vaak is een diëtist dan niet voldoende om je eetgedrag te veranderen.

"Het traject van Vitamin Me bestaat uit voedingsadvies en begeleiding van een psycholoog om je eetpatroon vol te houden en ook mentaal lekkerder in je vel te komen"

We beginnen bij de kernoorzaak van gedrag: de psyche. Samen onderzoeken we welke domeinen in verband staan met  jouw eetgedrag en hoe je deze kunt aanpakken. 

​Tijdens de behandeling gaat het naast voeding daarom ook over andere dingen zoals stressmanagement, relaties, werk, omgaan met emoties, onzekerheid etc. Daarom zijn mensen waarbij deze klachten niet eet-gerelateerd zijn bij mij ook welkom (zie psychocoaching). 

Woon je niet in de buurt? Ik geef de coaching ook online via Skype. 

Wat klanten zeggen

Wat klanten zeggen

Marijne, 46 jaar

Altijd al ben ik zwaarder geweest dan gemiddeld en nooit heb ik koken en eten leuk gevonden. Voor mijn gevoel stond ik nu echter op een keerpunt in mijn leven en wilde ik in elk geval niet nog zwaarder worden. Via via had ik gehoord dat Anouk hiermee kon helpen. Tijdens de eerste paar sessies werd het al duidelijk. Het is een combinatie van mindset enerzijds en kennis over wat je beter kunt eten anderzijds. En dat is precies de kracht van de coaching van Anouk! Ze helpt met beide op een praktische en respectvolle manier. Dankzij haar tips en adviezen ben ik van maat 42 naar maat 36 gegaan! Net zo fijn is dat ik eten en het bereiden leuk ben gaan vinden. Anouk heeft me overigens ook goed geholpen met andere dingen waar ik mee worstelde. Ik zit veel lekkerder in mijn vel én mind. Dit was het beste cadeau dat ik mezelf ooit gegeven heb!

Anoniem, 27 jaar

Bij Vitamin me heb ik geleerd om anders te kijken naar mijn problemen en gedachtes. Hierdoor ben ik sterker komen te staan en durf ik meer voor mijzelf en mijn gevoelens te kiezen. Ook probeer ik meer rekening te houden met wat ik wil en waar ik achter sta zonder dat ik dit doe voor iemand anders zijn/haar plezier. Tijd nemen voor jezelf en soms alleen zijn is goed en hierdoor kan ik mijzelf dan opladen. Al met al heb ik nieuwe inzichten waardoor ik anders op bepaalde zaken kan kijken. 

Anoniem, 26 jaar

Ik zocht een lifecoach waar ik mijn ei bij kwijt kan en mij tips en adviezen kan geven om het leven positiever in te zien.

Ik ervaar de gesprekken met Anouk als relaxed, fijn en behulpzaam. Ook al kan ik heel fijn praten met mijn hechte familie toch vind ik het fijn om met iemand te praten die overal buiten staat. Voor mij persoonlijk werkt het heel goed omdat Anouk het ook betrekt op mijn dagelijkse activiteiten n.a.v. mijn verhalen, zo kan 

ik het herbeleven in mijn hoofd en vervolgens het anders benaderen of opvatten.